Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

460 commentaren van in totaal 460 beoordelingen
Service
Marieke Kooiman (Annerveenschekanaal)
19/10/2018
9

Een betrouwbare, goed bereikbare Toyota dealer waar ik als klant prettig behandeld wordt en mijn Prius in zeer goede handen is.

Service
Dhr van der Veen (Musselkanaal)
17/10/2018
10

Goede service en vriendelijke mensen.

Service
Dhr.A.Mulder (Hoogezand)
17/10/2018
9

Omdat het bedrijf altijd correct is en de werkzaamheden tot tevredenheid worden uitgevoerd.

Service
K. v.d. Molen (Veendam)
17/10/2018
10

Klantgericht, goede voorlichting/informatie en uitstekende service.

Service
R.Abee (Veendam)
17/10/2018
8

Goede garage en service. Een indicatie wanneer de auto klaar zal zijn zou prettig zijn, anders zit je de hele dag te wachten. Ook als je hem om half negen hebt gebracht.

Verkoop
dhr. D Dijk (Hellum )
11/10/2018
10

Vriendelijke mensen, die hun afspraken na komen.

Service
dhr . j. nieboer (westerlee)
05/10/2018
8

netjes, je kunt altijd langskomen, gewoon goed

Service
Dhr. B.J.Keizer (Veendam)
26/09/2018
10

Het bewijs dat ik al vele jaren bij de zelfde garage ben, geeft aan dat het met onze zakelijke verhouding goed zit.

Service
E. de Jong (Bad Nieuweschans)
19/09/2018
10

zeer tevreden op een vriendelijke en correcte wijze geholpen

Service
Johan Eerens (Blijham)
19/09/2018
10

Het team Toyota LOUWMAN Veendam weet waar ze over praten, ik vind ze uiterst geschikt, voor reparaties en onderhoud aan onze auto ,en overleggen op de juiste manier.

Service
Lies Stubbe (Lies Stubbe bellingwolde )
19/09/2018
10

Zou tegen iedereen willen zeggen, ga naar veendam, daar is het goed. Met alles.

Service
Dhr. M.P. Smid (Bad Nieuweschans)
13/09/2018
8

Prima service en juiste voorlichting!

Service
h jonker (nieuwepekela)
13/09/2018
9

zeer te vreden

Service
Marianne Beeker (Meedhuizen)
31/08/2018
8

De klantvriendelijkheid en service is erg prettig. De kleinschaligheid geeft daarnaast vertrouwen in goed onderhoud van mijn auto bij Toyota Veendam.

Service
Marcel de Boer (Oude pekela)
29/08/2018
10

Netjes geholpen en nette en representatieve werkplaats en showroom.

Service
C Muurman (Veendam)
27/08/2018
9

Ik loop al jaren bij de Toyota ze staan je altijd goed te woord

Service
Manuela boekholt (Onstwedde)
23/08/2018
10

De beste leukste gezelligste medewerkers die er zijn.....vakbekwaam en no nonsens??

Verkoop
Antje liekiesang (Oude pekela)
22/08/2018
10

Super goede service goede uitleg klantvriendelijk en gemotiveerd personeel.Toppers.

Service
Marjan Jonker (Veendam)
21/08/2018
8

Bij de receptie moest ik 2x erg lang wachten. Men was druk op de computer aan het werk en hield de binnenkomende klanten niet in de gaten.

Service
Elizabeth R.Bodde. Groen. (Delfzijl.)
20/08/2018
8

Ze werkennetjes ik ben zeer tevreden.

Service
Mevr. De Boer (Nieuwe Pekela)
17/08/2018
10

Bij Toyota Louwman Veendam wordt je altijd vriendelijk en correct geholpen.

Service
Jan Aardema (Winschoten)
15/08/2018
10

Zijn zeer correct en attent.

Service
drs. j.l.schouten (assen)
08/08/2018
10

De planning is gemakkelijk te doen via internet. De receptie ontvangt je en wijst waart de wachtruimte met koffie e.d is De monteur geeft toelichting op de uitgevoerde taken.Een min-punt is dat de pech-hulp niet is inbegrepen bij de budget -beurt. Als Toyota zijn werk goed doet dan moet je ook garanderen dat je geen pech krijgt. Mocht je wel pech krijgen dan is dat de schuld van Toyota, dus moet men haar verantwoordelijkheid nemen. De opmerking dat bij de standaard en compleet keuze € 95 voor de pechhulp uitgespaard wordt is misleidend, Voor minder dan € 40 kan je pechhulp elders afsluiten!

Service
E. Wesseling (Nieuwe Pekela)
08/08/2018
8

Redelijk te vreden

Verkoop
dhr K.Mulder (Mussellkanaal)
02/08/2018
10

Gemoedelijke zweer,vriendelijk ,tijd niet opdringend.

Verkoop
Karina Wessels (Scheemda)
31/07/2018
10

Zijn al jaren erg tevreden over deze dealer. Service altijd top en een leuke team van verkopers!

Service
Bé Louwdijk (Vlagtwedde)
25/07/2018
10

Afspraak is correct, leenauto beschikbaar, gewoon het gevoeld dat je gewaardeerd wordt als klant. De auto was zelf gewassen toen wij hem weer ophaalden.

Verkoop
j.m.bentum (wildervank)
25/07/2018
9

gaan goed met de klanten om

Service
Martinus Jansen (Nieuwe pekela)
25/07/2018
10

Ik kom er al 30 jaar en heb er 9 Toyota’s gekocht!!altijd tevreden

Service
Dhr W. Kamminga (Zuidbroek)
09/07/2018
9

Van de vele merken die ik heb gereden is Toyota mogelijk niet de meest flitsende auto, maar wel veruit de betrouwbaarste. Zowel de kwaliteit van de auto als wel het vakmanschap van de garage stralen dit uit. En dat tegen zeer redelijke onderhoudsprijzen.

Verkoop
Mevrouw S. van den Berg
09/07/2018
10

Ik heb geen op of aanmerkingen. Geen verbeterpunten. Dus beter kan niet.Zeer tevreden. Duidelijke uitleg en adviezen. Zeer content.

Service
Schuringa (Veendam)
09/07/2018
10

Kom voor onderhoud met een Toyota Prius bij Louwman Veendam. Kundige mensen met liefde voor Toyota. Bieden nu ook reparatie van de HV accu aan.

Service
j.de vries (Veendam)
27/06/2018
7

bij de aanschaf van de auto, ben ik zeer goed ontvangen

Service
Lucas Meijer (Nieuwe Pekela)
27/06/2018
9

service en klantgericht.

Service
Pieter Prins. (Beerta.)
27/06/2018
10

Uitmuntend.

Service
D.H. Hilbrants (VEENDAM)
20/06/2018
8

Vanaf 1975 kom ik al bij deze garage in Veendam en het is altijd naar tevredenheid.Alleen de prijs van de 15000 km beurt is we te hoog maar is standaard van de importeur.in 3 kwartier € 261,00 is wel erg hoog. Maar het is misschien wel noodzakelijk.

Service
Dht J.Vijselaar (Veendam )
20/06/2018
10

Je voelt daar op je gemak,ze doen wat ze je beloven super

Service
G.Bos (Wonschoten)
20/06/2018
10

Gehele traject perfect

Service
H.A.Woldhuis (Hoogezand)
20/06/2018
9

correct conform de afspraakgoede service

Service
W
20/06/2018
9

Zeer goeie en vriendelijk behandeld

Service
Anneke Prins (Wildervank)
13/06/2018
10

Vriendelijk en ze nemen de tijd voor uitleg

Service
Fam keizer (Noordbroek )
13/06/2018
10

Zeer goed personeel .mijn auto word goed onderhouden zeer tevreden

Service
Leendert Haaksma (Kommerzijl)
13/06/2018
9

Geeft een vertrouwd gevoel en komt de afspraken na.

Service
Nieborg (Hoogezand)
06/06/2018
10

Ik maak zelf een afspraak voor een onderhoudsbeurten gebeurt altijd corrext

Verkoop
Rika Huiting (Alteveer)
06/06/2018
9

al jaren klant bij veendam

Service
dhr speelman.
05/06/2018
9

uitstekende service.

Service
Bert Beekman (Wildervank)
24/05/2018
10

Onderhoud nar tevredenheid uitgevoerd

Service
Klaas Stijkel (Hoogezand)
24/05/2018
9

Allies prima geregeld en gemaakte afspraken nagekomen

Verkoop
RC Vonk (Musselkanaal )
24/05/2018
10

We zijn hartelijk ontvangen en correct geholpen in en met een ontspannen sfeer

Service
Schuiling (Bellingwolde)
24/05/2018
10

Zeer vriendelijk personeel. Ze denken mee over de beste oplossing en komen hun afspraken na. Ik ben niet duurder uit dan wanneer ik niet naar een merkdealer zou gaan, maar ik heb wel gratis pechhulp. Ik kom al 8 jaar bij deze garage en kan hem alleen maar aanbevelen.

Service
T KRUISMAN - SCHREUDER (VEENDAM)
24/05/2018
9

totaal geen klachten. en staan altijd voor je klaar. vriendelijk. ik zou daar zo reclame voor maken.

Service
Johan van Rieke (Nieuw Buinen)
14/05/2018
9

zeer goede service, vriendelijk personeel

Service
Derk Scheper (Onstwedde)
09/05/2018
8

Persoonlijke benadering, geen nummer!

Service
C. van der Velde (Veendam)
04/05/2018
10

Nog nooit een klacht gehad.

Service
Bram Vazel (Veendam)
02/05/2018
10

Betrouwbare garage en zeer hulpvaardig personeel.

Service
lensen (anloo)
01/05/2018
8

goede service

Service
Geert Smalbil (Kolham)
26/04/2018
9

Goede bereikbaarheid, goede service, vriendelijk personeel, gemakkelijk om afspraak te maken

Service
H.Brouwer (Oude Pekela)
26/04/2018
9

Zeer net en zeer correct. Alles precies volgens afspraak

Service
B. van lang (Finsterwolde)
25/04/2018
10

Zeer fijne medewerkers en sevice

Service
H.J,Dijkman (Veendam)
25/04/2018
8

doordat ik langer moest wachten op de auto,vanwege steekproef RDW,ben ik prima bediend door Louwman Veendam.

Service
Amsing H.J. (Hoogezand)
18/04/2018
9

Geef geen10, dat is niet nodig het is gewoon een prima dealer.

Service
doornbos (scheemda)
18/04/2018
9

Komt betrouwbaar over. De monteurs zijn vakbekwaam en leggen uit waarom iets moet gebeuren wil je zorgeloos rijden

Service
Edwin van Oosterom (Midwolda)
18/04/2018
10

Een garage waar ik voor mn plezier naartoe ga, of het nou voor een reguliere onderhoudsbeurt is of voor wat anders. Aardige medewerkers die klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Ga zo door!

Service
hr F Bos (Borgercompagnie)
18/04/2018
9

omdat ik altijd tot een gesprek kom en ze op mijn wensen in gaan als dat niet kan zoeken we samen een andere oplossing die we altijd vinden, dat gaat met het evt vervangen van mijn auto net zo . ik heb gezegd dat ze me aan het eind van het jaar moesten benaderen als ze een relatief jonge auto hebben met niet al te veel kilometer maar geen witten ,grijze of zwarte, ik ben er van overtuigd dat ze daar mee komen maar ja wat wil je een klant die al 20 jaar bij de zelfde garage is alle onderhoudsbeurten laat uitvoeren en inmiddels 30000 km op de teller heeft en 14 jaar oud is waar eigenlijk niks aan mankeert maar wat eigenlijk een automaat zou moeten zijn. En bovendien zeer merk trouw is met 45 jaar ervaring op Toyota. die lopopt zo maar niet weg

Service
Wim (Hoogezand)
18/04/2018
10

Het personeel is erg goed. Mijn auto wordt mee genomen door een medewerker Van Louwman die in Hoogezand woont. voor een beurt en wordt ook weer terug gebracht. Perfecte service. Nadeel is wel dat de auto de hele dag kwijt ben.Let wel, een garage in Hoogezand is bereid de auto van huis te halen en terug te brengen. Erg aantrekkelijk. De betreffende garage kan de volledig service van Toyota overnemen incl. fabriek garantie en een service contract bij ongeval en/schade in Europa.

Verkoop
Mevr Maring
16/04/2018
8

Vriendelijke en correcte behandeling

Verkoop
B. Gerlach (Groningen)
13/04/2018
10

In de afgelopen 20 jaar ben ik altijd zeer goed geholpen. De medewerkers van deze dealer zijn echt TOP.

Service
Ronald de Vries (Hoogezand)
10/04/2018
8

netjes vriendelijk en duidelijk en behulpzaam met als ik vragen heb of iets wil weten

Service
dhr popken (zuidbroek)
09/04/2018
8

stukje service en omgang met klant

Service
JE Suurmeijer (Veendam)
09/04/2018
10

vriendelijk personeel bij de receptie, goede uitleg van de werkzaamheden.

Service
Dhr. E. Kruize (Muntendam)
28/03/2018
6

De receptie en verkoopafdeling zijn uiterst vriendelijk. De afwerking na een APK en grote beurt zijn een paar opmerkingen over te maken, de benzineklep stond wagenwijd open toen ik de auto mee naar huis kon nemen, de autopapieren lagen op de achterbank en niet zoals ik ze zelf had opgeborgen, in dashboard kastje. Op de factuur staat VET gedrukt: "gelieve DIRECT te betalen" dit valt me tegen van de garage. Verder is het een prima garage.

Service
Dhr. G.ten Hof (Veendam)
21/03/2018
9

Ben al denk ik sinds 1998 klant en nooit geen problemen gehad.Men is er , wie dan ook, altijd netjes,vriendelijk,correct en eerlijke diagnoses.Dit is een vertrouwelijk adres.

Service
Else Blomsma
14/03/2018
10

Bij Louwman kom je binnen en word je gelijk gezien. Je wordt vriendelijke welkom geheten en als je even moet wachten dan kan je koffie of thee gaan drinken in de wachtkamer. Louwman Veendam straalt gezelligheid maar ook kundigheid uit. Kortom een top bedrijf.

Service
Bram Vazel (Veendam)
07/03/2018
10

personeel uitstekend in de dienstverlening

Service
Dhr. H.C. de Bruin (Bovensmilde)
07/03/2018
9

Zoals eerder aangegeven altijd zeer tevreden

Service
A.H. Siemelink (Wildervank)
24/01/2018
9

omdat er niets te klagen is

Service
w o zuurman (vlagtwedde)
24/01/2018
7

goede gerage

Service
Bob Bronsema (Veendam)
17/01/2018
8

auto goed en schoon opgeleverd louwmanpas weer beschikbaar was klaar op afgesproken tijdstip en nooit geen problemen met mijn auto die ook gekocht is bij louwman veendam

Service
Dhr D Meiborg (Veendam)
17/01/2018
10

Uitstekend personeel. Goede uitstraling

Service
Anoniem
10/01/2018
10

De medewerkers zijn vriendelijk en als er iets is geen gezeur word gewoon geregeld daar gaat het om

Service
J Uil (Siddeburen)
10/01/2018
7

wij stonden om 7.50 uur met meerderen voor een gesloten hek hadden afspraak om 8.00 uur

Service
M. Lammerts (Nieuwe Pekela)
10/01/2018
9

Vriendelijk personeel met een uitstekende vakkennis. Wanneer er iets moet gebeuren aan de Toyota wat niet vooraf besproken is, wordt u geliijk gebeld voor overleg.

Service
Dhr. W. Meijer (Wildervank )
29/12/2017
9

Goed ontvangen. Duidelijke uitleg. Koffie of Thee staat altijd klaar. Indien mogelijk kun je op een onderhoudsbeurt wachten. En geen verkoop praatjes

Service
t bouman (midwolda)
29/12/2017
9

De verwachting van inruil was was overeenkomstig. vriendelijk en vertrouwen

Service
A.Nomden (Vlagtwedde)
28/12/2017
10

Altijd een vriendelijk gezicht.Altijd een oplossing voor de problemen

Service
j.p.kiewiet (vlagtwedde)
28/12/2017
10

zeer te vreden

Service
Anoniem
27/12/2017
7

word altijd correct geholpen

Service
T.H. Weij (Veendam)
21/12/2017
10

Utstekende services

Service
Marinka Mollink (Veendam)
13/12/2017
10

Vriendelijk, kundig personeel en bij onverwacht hoge reparatiekosten wordt vooraf gebeld.

Service
P. De Klerk (Veendam)
13/12/2017
9

Prettig personeel. Goede vakkennis. Kom er al 20 jaar

Verkoop
Anoniem
06/12/2017
10

Klant gericht en een goed service.

Service
Menno Lesterhuis (Nieuwe Pekela)
06/12/2017
10

Altijd een prima ontvangst, receptiemedewerkers hebben kennis van zaken. De reparaties worden prima uitgevoerd. Op deze manier blijft je Toyota ook na 385000 prima rijden.

Service
Ed Meijer
29/11/2017
10

In de laatste 30 of meer jaren rijd ik al Toyota. Niet alleen omdat het fijne en betrouwbare auto's zijn maar zeker ook omdat ik in al die jaren zeer tevreden ben geweest over de kwaliteit van de service en de persoonlijke benadering van de medewerkers van Toyota Louwman Veendam.

Service
Martinus jansen (Nieuwe pekela)
29/11/2017
10

Ben zeer tevreden over Toyota Veendam kom er 28 jaar en heb er 9 auto’s gekocht.

Service
Anoniem
24/11/2017
10

Ik ben volkomen tevreden met de bediening aan de balie , zowel over de hulp van de monteurs . De wacht ruimte is goed voorzien van leesbladen en de tv geeft zichtbare informatie . Er is koffie of thee om de tijd plezierig door te komen . Heb ik vervangend vervoer nodig , mits door mij aan gevraagd , staat dat altijd ter beschikking. Ik ben nog steeds content met mijn garage !!!

Service
Anoniem
20/11/2017
8

Tevreden over de behandeling.

Service
Dhr. A. kuiper (winschoten)
16/11/2017
8

al jaren een toyota en dit is mijn dealer

Service
Anoniem
09/11/2017
8

Deskundig en klantvriendelijk personeel. De garage is netjes en opgeruimd.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

alles naar wens uitgevoerd

Service
Tallie Alvering (Nieuwe-Pekela)
06/11/2017
9

Ik word daar goed ontvangen, personeel die daar is vriendelijk.de tijd die afgesproken is word ook aangehouden de wachttijd klopt ook.Genoeg te lezen als je daar zit te wachten koffie thee en soep en een toilet ruimte aanwezig ook schoon.Alles met elkaar ben ik zeer tevreden over deze garage.

Service
Anoniem
25/10/2017
8

ik ben zeer tevreden wat zou ik nog meer wensen ?

Service
E R Bodde Groen (Delfzijl)
25/10/2017
10

Zeer tevreden over het geheel.

Service
F Bos (Borgercompagnie )
25/10/2017
9

ja dat heb ik ook al eerder vermeldt , ze gedragen zich correct en geven ook antwoord op vragen en laten zien waarom iets gewisseld of veranderd moet worden. Ze laten dus de noodzaak zien.

Service
M.P. Smid
18/10/2017
10

Prima service!

Service
Anoniem
11/10/2017
10

Er is vooraf een prijsopgave gegeven wat de grote beurt standaard kost. Tijdens de werkzaamheden bleek dat het raadzaam was een aantal prijzige extra's te verrichten. Daarvoor werd telefonisch toelichting gegeven en toestemming gevraagd. De auto werd vervolgens keurig schoon afgeleverd.

Verkoop
Anoniem
04/10/2017
9

Het was goed

Service
Anoniem
13/09/2017
8

omdat ik prettig geholpen ben.

Verkoop
L. Visser (Scheemda )
07/09/2017
8

Nieuwe auto opgehaald zeer tevreden over de ontvangst. En dat wij zelf de auto mochten onthullen. Duidelijke uitleg over de functie enz.Dank daarvoor.

Service
ad van maastrigt (veendam)
31/08/2017
10

service en kwaliteit

Service
g kok (oude pekela)
30/08/2017
8

kan altijd beter

Service
Janssens (Scheemda )
30/08/2017
9

Prima vakmensen niks mis mee

Service
Dhr J.Vijselaar (Veendam)
23/08/2017
10

Ik kom al jaren bij Louwman Veendam,omdat ik zeer tevreden ben hoe je behandeld wordt,en er wordt altijd een oplossing gevonden mocht dit van toepassing zijn.

Verkoop
Henk Witting (Veendam)
18/08/2017
9

staan altijd direct voor je klaarzeer goede service

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
10

Wij zijn klant bij Toyota Louwman in Veendam sinds de vestiging geopend is. Wij worden er altijd op een prettige manier adequaat geholpen. Wij zijn dan ook een tevreden klant.Wij zijn sowieso erg tevreden over Toyota, want dit is sinds 1975 al ons merk.

Service
Anoniem
07/08/2017
8

Komen afspraken naar

Verkoop
Eddy Blaauw (Winschoten)
03/08/2017
9

Zeer goede ontvangst, men weet wie je bent en welke auto bij je hoort. Je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

is al jaren goed, eerlijk en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

kundigheid

Verkoop
Cazemier
02/08/2017
10

Goede zaak met een top service

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Wij komen al jaren in deze garage en hebben nog nooit een klacht gehad. Ze zijn vriendelijk en altijd bereid te helpen als je iets te vragen hebt.Bij deze garage voel ik me thuis.

Service
Fijko Slijm (Muntendam)
24/07/2017
9

Correcte benadering, afspraak is afspraak, betrouwbaar en vriendelijk.

Service
xxxxx (xxxxxxxxxxxxxxxx)
24/07/2017
8

goede garage

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
9

Prettige benadering en persoonlijk naar de klant, service gericht.

Verkoop
Leendert Haaksma (Kommerzijl)
13/07/2017
10

De verkoper gaf ons een eerlijk en vertrouwd gevoel.

Service
Bram Vazel (Veendam)
12/07/2017
10

Prettige medewerkers. Ze hebben het druk maar hebben toch tijd voor de klant. Alles gebeurt zoals afgesproken. Het is allemaal wel prijzig maar ja de dealer moet zijn kosten ook voldoen.

Verkoop
Pieter Prins. (Beerta.)
12/07/2017
10

Uitstekende uitleg en begeleiding top personeel kan niet beter.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Als jarenlange Toyota rijder en klant bij Louwman-Veendam worden alle werkzaamheden correct en adequaat uitgevoerd tegen vooraf duidelijke prijzen.

Service
Piet Jager (Veendam)
30/06/2017
10

Goede service,behulpzaam en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Goede zaak Hartelijke ontvangst Prettig om even binnen te kijken

Service
A.Palts (Winschoten)
21/06/2017
10

Worden altijd goed behandeld

Service
H.K.Nieborg
21/06/2017
7

ik heb altijd goed contact met de balie medewerkers als met
de monteur

Verkoop
H.A.Woldhuis (Hoogezand)
20/06/2017
9

bij aflevering ontvingen we een presentje, i.c. fles wijn. ( een gegeven paard mag je niet in ... enz.) Wij drinken nagenoeg geen alcoholische dranken. Mijn vrouw geen alcohol en ik bij heel warm weer soms een pilsje. Gelukkig hebben we vrienden die bij visite wel een wijntje lusten.
We zijn uiterst tevreden op de manier van benaderen door personeel van onze garage.

Service
W.A.J. Hoogsteder (Veendam)
20/06/2017
10

Voor mij verdienen zij deze tien, onze ervaring met de mensen is zeer positief en liet niets te wensen over.

Service
Anoniem
14/06/2017
9

Veendam Louwman beoordeel ik met een 9 omdat ik zeer tevreden ben over de service en de uitvoering van de opdrachten.

Verkoop
Julia Wollerich (Veendam )
13/06/2017
10

We voelen ons altijd welkom, afspraken worden keurig nagekomen en we kunnen met vragen altijd terecht.

Service
Anoniem
07/06/2017
9

Betrouwbaar vriendelijk zeer attent we kregen nog een flesje water ,mee voor onderweg .

Service
T H Weij (Veendam)
07/06/2017
10

Afspraak wordt nagekomen, correcte behandeling.

Service
Anoniem
02/06/2017
8

Zeer tevreden!

Service
Anoniem
31/05/2017
9

altijd correkt en een vervangende auto kan altijd

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
8

Goed geholpen.er kan veel

Verkoop
Dhr. H.A. Weisbeek (Stadskanaal)
31/05/2017
10

zoals al eerder vermeld de fijne ontspannen en informatieve gesprekken en de kennis en duidelijke beantwoording van vragen

Service
J. van 't Hof (Veendam)
31/05/2017
9

Vriendelijke ontvangst en goede uitleg. Ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
24/05/2017
8

Omdat ik in februari 2016 niet te vrezen was over de auto die we gekocht hadden.en dit is bij deze beurt alles nog gedaan.

Service
Erwin de Roo (Winschoten)
24/05/2017
10

Je weet waar je aan toe bent!
Ze zijn duidelijk, vriendelijk, behulpzaam, denken in oplossingen en mogelijkheden, bieden een goede service, etc...

Verkoop
Anoniem
18/05/2017
9

Veendam-Louwman is een betrouwbare garage. Aardig personeel. Er wordt gedacht in mogelijkheden, alternatieven worden aangedragen. En als het echt niet lukt dan wordt dat eerlijk gezegd.

Service
Piet Hein (Muntendam)
17/05/2017
9

Altijd goede service, hier werkt een zeer vriendelijke en behulpzame groep mensen.

Service
A.Mulder (Hoogezand)
10/05/2017
10

De medewerkers van deze garage zijn altijd prettig en correct in de omgang.Dat geeft een goed gevoel.

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
10

Nette klant-service gerichte garage met een open communicatie. Afspraak is afspraak.

Service
C. van der Velde (Wildervank)
05/05/2017
9

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf.

Service
Cazemier (Meeden)
03/05/2017
10

Gewoon goede service eerlijk advies en goede prijs

Service
Jan Aardema (Winschoten)
03/05/2017
8

Geld en betrouwbaar.

Service
Henk Brouwer (Oude Pekela)
28/04/2017
9

Na een afspraak te hebben gemaakt. Kwamen we in het bedrijf de sleutels afgegeven en dan weet men dat wij even gaan wandelen. Een telefoon dat er iets klijns was. Mochten ze gelijk afwerken. Hebben nog koffie gedronken. En iets later was alles geregeld. Dus voldaan naar huis

Service
Wim (Hoogezand)
26/04/2017
9

De volgende auto ga ik leasen

Service
Lies Stubbe (Bellingwolde )
19/04/2017
9

Heel goede ervaring met louwman Veendam.

Service
T. van den Berg (Delfzijl)
19/04/2017
10

Vakkundig "oog" voor de klanten. Afspraken worden correct nagekomen. Bijzonderheden worden vakkundig, duidelijk an klantgericht aan je doorgegeven.

Service
dhr.A.R.Veninga (Veendam)
13/04/2017
8

gewoon goed

Verkoop
Adema (EES)
07/04/2017
10

duidelijk eerlijke persoonlijke mederwerkers.

Service
Anoniem
03/04/2017
8

betrouwbaar eerlijk en meedenkend

Service
Anoniem
30/03/2017
9

prima bedrijf.

Service
Roelf Kempinga (Veendam)
28/03/2017
10

Mijn Toyota heb ik al jaren en al die jaren ben ik ook al klant bij Veendam - Louwman. De service is in al die jaren alleen maar beter geworden. Als ik voor een nieuwe auto moet gaan kiezen, weet ik dan ook al waar ik naar toe moet: naar mijn eigen dealer / garage.

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Goed verzorgde service.

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Gewoon goed

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
10

Klantvriendelijk , klantgericht , prima merk auto, geweldige service bij OH,
Super tevreden klant al sinds 1980.

Service
Herman Scholtens (Hoogezand)
08/03/2017
9

Louwman Veendam is een deskundig en betrouwbaar adres, met vriendelijk personeel

Service
Bert Beekman (Wildervank)
27/02/2017
10

Zeer goede dealer

Service
A.Nomden (Vlagtwedde)
21/02/2017
10

Altijd vlotte bediening en belangrijk in voor een praatje
al is het ook wel een keer niet over Toyota.

Verkoop
Anoniem
16/02/2017
10

Zeer vriendelijke medewerkers, goede uitleg over de auto. Goed te onderhandelen over de prijs.

Service
Anoniem
15/02/2017
8

een prettig station om te verblijven. vriendelijke behandeling door deskundige mensen.

Service
Anoniem
15/02/2017
9

Het personeel van de garage is correct qua informatie en toegankelijk / benaderbaar.
De garage (entree, wachtruimte, werkplaats) heeft een positieve uitstraling.
Je wordt correct behandeld; het maakt niet uit of je man of vrouw bent.

Service
M. Elgersma (Wildervank)
15/02/2017
9

Meedenkende medewerkers in het oplossen van je onderhoud.
Geven prima advies en houden je op de hoogte wanneer er onverwachte herstel handelingen nodig zijn.
Prima gemoedelijke sfeer en uitstraling naar mij als klant.

Verkoop
Anoniem
14/02/2017
10

Toyota Veendam geeft goede service, komt zijn afspraken na en heeft zeer vriendelijk en bekwaam personeel.

Verkoop
Anoniem
14/02/2017
9

Zeer klantvriendelijk, duidelijk en niet opdringerig. voor ieder detail aandacht en uitvoerig uitleg!
je voelt je echt op je gemak!!

Service
Harrie Bouwman
14/02/2017
9

Goede ervaringen met de garage.

Service
Dhr W. Kamminga (Zuidbroek)
21/12/2016
9

Correcte ontvangst, reparaties/controles volgens afspraak en volle tevredenheid uitgevoerd en duidelijke prijsopgave bij extra handelingen(2 nieuwe banden).

Service
R. Baarda (Meeden)
21/12/2016
10

Zoals vanouds is de servicegerichtheid goed. Er wordt contact opgenomen als er extra onderdelen vervangen moeten worden. Extra zaken worden snel en vakkundig opgepakt. Ga vooral zo door.

Verkoop
A. Lubben (Oude pekela)
09/12/2016
9

vriendelijkheid, service.

Service
AJ van Bouwhorst (Nieuwe Pekeka)
30/11/2016
8

Prima dealer/garage! Alles gaat altijd netjes in overleg en goede (vooraf) prijsopgave. Verder is de service super! Wij zijn zeer tevreden.

Service
Anoniem
20/11/2016
10

De mensen zijn allemaal aardig en behulpzaam.

Service
Anoniem
18/11/2016
10

Prima vakkundig, klantgericht en klantvriendelijk personeel. Ik ben al vanaf 1980 klant bij Toyota .

Service
Anoniem
04/11/2016
10

Betrouwbaar, vriendelijk en goed overleg.

Service
Anoniem
19/10/2016
9

Zeer goede service.

Service
A.staal (Zuidlaren)
12/10/2016
9

Ik loop er al 12 jaar geen klachten

Service
P.Prins. (Beerta.)
12/10/2016
9

Klantvriendelijk.

Service
Jan Boerma (Scheemda)
30/09/2016
9

correcte service, duidelijk uitleg over de werkzaamheden

Service
nieboer (westerlee)
16/09/2016
9

ben zeer tevreden over deze garage

Service
Anoniem
14/09/2016
8

Ik vind dat de heren van de techniek heel erg hun best doen om een en ander snel op te lossen en houden zich aan afspraken. Denken mee, wat ik zeer kan waarderen

Service
Anoniem
07/09/2016
9

ik vind, als je een afspraak maakt dan staat ditdus niet komen met , er is iets tussen gekomen jullie hebben een monteur die dit soort gevallen moet oplossen.

Service
A. Lubben (Oude pekela)
31/08/2016
9

vriendelijkheid, service.

Service
R .wagenaar (Emmen)
31/08/2016
9

Correct deskundig behulpzaam bereid te helpen

Service
PR Hagedoorn (Meeden )
24/08/2016
10

Correcte reparatie
Vriendelijk geholpen
Reparatie onder garantie gedaan
Afspraken nagekomen
Tijdig gebeld
Zeeeeer tevreden

Service
van Linge (Veendam)
17/08/2016
9

Vriendelijk, kundig personeel en goede service

Service
Anoniem
08/08/2016
9

goede service

Service
Anoniem
05/08/2016
10

Goede service, duidelijke en eerlijke informatie

Service
dhr. F. Slijm (Muntendam)
01/08/2016
9

Goede informatie vooraf en afspraken worden nagekomen. Betrouwbare werkplaats. Ook voor een klein dingetje even binnenlopen altijd hulpvaardig en correcte afhandeling.

Service
Anoniem
29/07/2016
10

komen afspraken na.
Duidelijkheid
Klantvriendelijk

Service
Anoniem
28/07/2016
8

Het is een acht waard je wordt netjes en vriendelijk behandeld als klant. En de monteurs overleggen als er iets moet gebeuren aan de auto. En waarom dat het het beste is voor je auto . Auto word ook netjes en schoon weer afgeleverd

Service
dhr Bram Vazel (Veendam)
25/07/2016
10

zeer tevreden over de weknemers van dit autobedrijf

Verkoop
j.p. de vries (wildervank)
21/07/2016
7

de verkoper was toppie in het gesprek en uitleg

Service
Anoniem
20/07/2016
9

vriendelijk personeel en prima service!

Service
Anoniem
14/07/2016
8

Zoals reeds eerder vermeld in deze beoordeling. Ik rijd reeds meer dan 25 jaar Toyota. Had eerder diverse andere merken.
Maar Toyota had uiteindelijk mijn voorkeur. Mijn auto!

Service
Anoniem
13/07/2016
8

een langdurige relatie is ontstaan door de manier waarop men werkt.

Verkoop
Jaap Medema (Delfzijl)
13/07/2016
9

Gewoon goed

Service
M jansen (Nieuwe pekela)
13/07/2016
10

Altijd goede afspraken en advies

Service
De heer L. Houwen (Bad Nieuweschans)
06/07/2016
9

We zijn al jaren klant bij Toyota dealer in Veendam. Dit uiteraard niet voor niets. We worden altijd op een klantvriendelijke manier ontvangen. Daarnaast is de service altijd prima. We weten altijd waar we aan toe zijn.

Service
Dhr. R. de Vries (Hoogezand)
06/07/2016
8

altijd correct en zorgvuldig en goede service.
als ik kom en zeg grote beurt+apk zeggen ze nee hoor meneer de vries deze keer volstaat een kleine beurt mocht mijn auto de keer ervoor al een grote beurt hebben gehad, kortom als ik me vergis corrigeren ze me en denken niet als u dat wilt doen we dat en zit ik met onnodige kosten. Als ik kom met iets kleins wordt ik vlot en kosteloos geholpen en heen gestuurd.dat noem ik SERVICE

Service
Dhr W. Kamminga (Zuidbroek)
29/06/2016
9

klantvriendelijk, vakbekwaam en voel waardering als langdurige relatie en prijstransparantie

Service
Feico van der Ploeg (Wildervank)
29/06/2016
10

Prima Service met vriendelijke mensen

Service
Johan Wester (Hoogezand)
29/06/2016
10

Zowel mensen in de werkplaats als bij de receptie helpen je goed. Tijd en prijs zoals afgesproken!

Service
Anoniem
14/06/2016
9

De service, de klant vriendelijkheid en de inhoudelijke kennis.

Service
Anoniem
14/06/2016
10

Reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Heb in mijn bijna 20 jarige ervaring geen enkele slechte ervaring gehad.

Service
j zuidema (veendam)
08/06/2016
10

altijd perfecte garage ,helemaal niets op aan te merken , vriendelijk personeel en bij wachten goede wachtruimte ,alleen gebak is er nog niet .

Service
K. de Jong (Katlijk)
08/06/2016
10

Er word serieus naar je geluisterd en goed mee gedacht.
Super klantgericht en vriendelijke mensen!
Er hangt een prettige sfeer en alles is goed verholpen.

Service
Henk K.Nieborg (Hoogezand)
01/06/2016
8

er was goed overleg met de balie medewerker en de monteur

Service
Scheper (Onstwedde)
01/06/2016
8

Plezierige contacten waar je merkt klant te zijn

Service
Anoniem
26/05/2016
8

de service en de persoonlijke behandeling

Service
Anoniem
24/05/2016
8

Betrouwbaar, vriendelijk personeel.

Service
Piet Sportel (Oude Pekela)
24/05/2016
10

deze dealer levert service boven verwachting. Doet altijd net iets extra's. Denkt mee ook als je dat niet zou verwachten om een probleem tot oplossing te brengen.

Service
Hilvert Huiting (Alteveer)
18/05/2016
9

vriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
13/05/2016
9

niks anders dan goede ervaringen

Service
Ad van Maastrigt (Veendam)
04/05/2016
10

Kwaliteit______ vriendelijkheid van het personeel____ onderliggende sfeer binnen het bedrijf.

Service
T H Schenkel (Bellingwolde)
04/05/2016
9

goede service en goede behandeling van klanten.

Service
M. Jansema (Kiel-Windeweer)
02/05/2016
9

Je word vriendelijk en accuraat te woord gestaan en tijdig geïnformeerd. De wachtruimte is uitstekend en voorzien van koffie, soep, leesvoer en tv.

Service
A.A.D Beekman
29/04/2016
10

Zeer tevreden

Service
Henk brouwer (Oude pekela)
29/04/2016
9

Correct. Netjes en behulpzaam

Service
S H de Vries (Zuidbroek)
29/04/2016
9

Ik voelde mij serieus benaderd....

Service
Anoniem
25/04/2016
8

Ben niet gecharmeerd van de telefoon centrale waar je een no. in moet toetsen om iemand aan de lijn te krijgen wat ook nog vaak mislukt

Service
CAZEMIER (meeden)
20/04/2016
10

Echt een klant gericht bedrijf wat voor zijn product staat

Service
Roger W. Smid (9636 EB Zuidbroek)
20/04/2016
10

Klasse !

Service
Wim Sluman (Veendam)
14/04/2016
9

Zeer klantvriendelijke ontvangst, prima personeel en altijd een schone auto terug na servicebeurten etc.

Service
Bram Vazel (Veendam)
13/04/2016
10

Transparant---vriendelijk---probeert oplossingen aan te dragen

Service
mw. B. Haan-Schuitema (Winschoten)
13/04/2016
9

Ik ben erg tevreden over de hele manier van doen. Dat begint bij het maken van een afspraak tot en met de betaling. Ik kom nooit voor vervelende verrassingen te staan. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Je voelt je als klant gewaardeerd, en dat doet goed. Ik zal zeker blijven komen.

Service
Henk Pel (Nieuwe Pekela )
30/03/2016
8

Goede en vriendelijke service

Verkoop
Lucas Meijer (Nieuwe Pekela)
30/03/2016
8

klantvriendelijk,service gericht,no nonsens.

Service
Anoniem
17/03/2016
9

ik ben vriendelyk en zorgvuldig geholpen.
ga zo door qua klantvriendelykheid

Service
Anoniem
16/03/2016
9

Vriendleijk personeel en verkoper

Service
Anoniem
16/03/2016
9

Vriendelijk personeel, onderhoud goed uitgevoerd, kosten binnen de perken

Service
Koos Kalk (veendam)
16/03/2016
10

Omdat ik vaak nachtdienst heb breng ik de auto naar de garage, de monteur brengt mij weer thuis, als de auto klaar is word deze schoon weer voor mijn deur gebracht. Als er onverhoopt iets aan de auto moet gebeuren nemen ze telefonisch contact met ons op beter kan niet. Ook dat de auto schoon gemaakt word vinden we geweldig.

Service
Deddie Swarts (Winschoten)
14/03/2016
10

Goede service, klantvriendelijk en komt afspraken na, goede uitleg!

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Goede service, goede uitleg, nakomen van gemaakte afspraken, Prettige omgang.

Service
Anoniem
09/03/2016
10

Tevreden klant en altijd vriendelijke mensen correct en netjes.

Service
H.E. Scholtens (Hoogezand)
09/03/2016
9

Betrouwbaar, vlotte afhandeling, vriendelijk en deskundig

Service
J.A. de Keijser (Oude Pekela)
09/03/2016
10

De werkzaamheden worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd. Je voelt je prettig als klant. De koffie c.q. de soep staat altijd klaar om gebruikt te worden. En de WiFi werkt perfect.

Service
L.Zuurman (Veendam)
09/03/2016
9

Het is prima maar kan altijd beter.

Service
pieter oosten (zuidlaren)
09/03/2016
10

Ik wordt altijd vriendelijk en zeer correct geholpen.

Service
Anoniem
04/03/2016
10

prettige zaak, wordt altijd plezierig geholpen, onderhoud in garage (2 aygo's) altijd goed

Service
Kees.v.d.Niet (Schildwolde)
02/03/2016
10

Ben op een correcte manier geholpen. Wachttijd was zelfs korter dan waar ik op had gerekend.

Service
Anoniem
25/02/2016
8

Beoordeling met 8 is omdat alle werkzaamheden goed zijn uitgevoerd en op tijd. Jammer genoeg is ongevraagd een apk keuring uitgevoerd (weliswaar gratis), omdat men de koplampen dof (verweerd) vond. Daar ben ik over gebeld, en heb aangegeven de koplampen niet te vervangen (auto was namelijk in juli 2015 al apk goedgekeurd). Daarna heeft dealer op eigen initiatief een apk keuring uitgevoerd om te kijken of de koplampen nog genoeg licht uitstraalden. Ik had liever gehad dat ze mij dat eerst gevraagd hadden. Daarom 8 en geen 9.

Verder keurig behandeld en voor de rest geen klagen. Ga er voor de volgende beurt weer heen.

Verkoop
Anoniem
24/02/2016
7

Afhandeling andere auto niet correct

Service
Eddie Huisman (Scheemda)
24/02/2016
9

Goede professionele benadering. Afspraak is afspraak en bovendien als service de auto ook nog eens gewassen.

Service
B. Gerlach (Groningen)
15/02/2016
10

Erg goede garage. De monteurs doen fantastisch hun werk en denken met je mee. Met andere woorden, een betere garage kun je niet wensen.

Service
Marieke Kooiman
15/02/2016
8

Bij Toyota draait alles, als het goed is om klantwaarde. Deze dealer maakt dat waar met vriendelijke medewerkers en kundig onderhoud.

Service
Anoniem
10/02/2016
10

ze doen wat ze zeggen, zijn transparant, geen verrassingen en denken ook mee met de klant en werken mee aan (voor de klant) goedkopere oplossingen

Service
R.B. de Vries (Beerta.)
04/02/2016
8

Ik vind deze dealer dus goed en daarom een 8.

Service
Anoniem
28/01/2016
9

Jaren in goeie onderhoud betekent jaren plezier van je Toyota.

Service
Kuiper (Blijham)
27/01/2016
9

Alles is volgens afspraak verlopen. En keurig op tijd geïnformeerd toen de auto gereed was.
Auto was van binnen en buiten schoon gemaakt. Top!

Verkoop
T.B. Stiksma (Winschoten)
27/01/2016
9

vriendelijk en behulpzaam

Service
A.Nomden (Vlagtwedde)
20/01/2016
10

Verzorging met het wachten is goed.
De reperatie is goed.
Steeds een vriendelijk woord van de medewerkers.

Service
Anoniem
20/01/2016
9

Correcte ontvangst, duidelijke uitleg over de gang van zaken.
Prettige wachtruimte met WiFi

Service
Cars Bensik (Gieterveen)
20/01/2016
9

Ben goed behandeld en zeer tevreden. De dingen die ik had aan gegeven waar even wat aan gedaan moest worden zijn goed verholpen. En ik kon er op wachten dat mijn auto weer klaar was. Prima.

Service
Jan Brongers (Veendam)
20/01/2016
9

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Als 77-jarige helpen de medewerkers mij bij b.v. halen en brengen van de auto.
En als er iets wat de beurt duurder maakt gerepareerd of vervangen moet worden, krijg ik altijd een telefoontje. Bovendien leveren ze, voor zover ik dat kan beoordelen, prima kwaliteit.

Service
Anoniem
13/01/2016
9

Vriendelijk, behulpzaam!

Service
Fam. Greven (Wildervank)
13/01/2016
9

Vriendelijke ontvangst en goede uitvoering en uitleg van de werkzaamheden. Onze Aygo stond keurig gepoetst op de afgesproken tijd klaar tevens heeft de dealer heeft zich ingezet om onze onenigheid met Toyota op te lossen. Dat heeft een bevredigende oplossing voor ons opgeleverd.

Service
A.J. Klinkhamer (Siddeburen)
08/01/2016
10

Goede aandacht voor de klant en goede service

Service
Anoniem
06/01/2016
8

Kundig personeel, klantvriendelijk en onvoorziene kosten worden eerst overlegd alvorens uitgevoerd te worden.

Service
Anoniem
06/01/2016
10

Ze zijn vriendelijk. .Technisch goed! En altijd bereid om een oplossing te zoeken voor wat voor probleem dan ook..super goed team! ! Wachten is nooit vervelend. ..altijd koffie of wat je maar wilt en er is altijd nieuw lektuur en niet te vergeten voor de internetters. ....gratis wifi. ..

Service
Peter Cosse (Wildervank)
06/01/2016
10

Omdat ze altijd vriendelijk zijn en altijd alle tijd voor je nemen

Service
H.P.van der Helm (Wagenborgen)
14/12/2015
8

wij zijn heel tevreden over afhandeling en behandeling

Service
M.Jansen (Nieuwe Pekela)
09/12/2015
10

zeer tevreden

Service
Anoniem
03/12/2015
10

Super tevreden !

Service
Mevr. T. B. Stiksma (Winschoten)
02/12/2015
9

Ik ben tot nu toe altijd tevreden met de dealer.Ik koop iedere 2 a 3 jaar een nieuwe Yaris.

Service
de Bruin H.C. (Bovensmilde)
30/11/2015
9

Altijd goed advies, overleg mogelijk. goede behandeling, bij aantoonbare gebreken goed overleg en wordt vaak direct verholpen.

Service
Anoniem
26/11/2015
8

het kan altijd beter

Service
Anoniem
26/11/2015
8

het kan altijd beter

Service
herman hoefman (muntendam)
23/11/2015
9

de zaken goed geregeld

Service
Anoniem
11/11/2015
9

tevreden klant

Verkoop
Christa Hageman (Winschoten)
11/11/2015
10

Goede service en erg betrokken bij hun klanten

Service
ds. henk koolhaas (winschoten 9671)
11/11/2015
8

afspraken worden nagekomen. wat gedaan wordt, is ok

Service
Meijer (Oude pekela)
11/11/2015
9

Goed behandelt

Verkoop
Anoniem
04/11/2015
7

Te reden,goeie behandeling,vakbekwame mensen

Service
Dhr.A.Mulder (Hoogezand)
04/11/2015
10

Alles naar tevredenheid afgehandeld

Service
H.A.Woldhuis (Hoogezand)
29/10/2015
9

goede service klantvriendelijk

Service
Anoniem
28/10/2015
9

ik moest erg lang wachten maar ze hebben er alles aan gedaan om dat goed te maken

Verkoop
H Zoer (Nieuwbuinen)
28/10/2015
9

Je wordt altijd direct geholpen als het maar enigsinds kan, en dat is prettig.

Service
R. Koopman (Siddeburen)
26/10/2015
8

klant vriendelijk, leenauto, koffie, reparaties, service, duidelijke uitleg en advies bij onvoorziene reparaties, alles was duidelijk en goed geregeld. Ik kom volgend jaar zeker weer terug.

Service
Harm Stubbe (Wedde)
15/10/2015
10

Klantvriendelijk , transparant, eerlijk

Service
Anoniem
14/10/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst en de snelheid van handelen bij een reparatie en de afspraken worden nagekomen kortom een prima tyota dealer.

Service
Anoniem
14/10/2015
10

Als oud-onderwijzer geef ik eigenlijk nooit een 10, een leerling moet nog iets hebben om zich te verbeteren. Een monteur die aan mijn auto werkt moet 100 % kwaliteit leveren, daar moet ik op kunnen vertrouwen. En dat is bij Louwman Veendam het geval.

Service
F Bos (Borkumnei)
12/10/2015
9

Ja ik zou niet weten wat er anders of beter zou moeten.

Service
froukje zuidema (veendam)
12/10/2015
9

zeer content met de afhandeling , keuring , kleine beurt.
zeer vriendelijke personeel , en bereid tot een praatje ,koffie , auto schoon weer terug dat is toch service. al meer als 25 jaar klant bij louwman voor heen Dijkstra .. hebben totaal geen klachten ,ook nog nooit gehad toffe jongens die mannen van louwman . :)

Service
W. Sluman (Veendam)
07/10/2015
9

prima garage met een bijzonder goede persoonlijke service

Service
L Nobbe (Winschoten)
01/10/2015
10

zeer goeie mensen

Service
Sandra Klein (Winschoten)
30/09/2015
10

De service en klantvriendelijkeid is heel goed, als ook prijs/kwaliteit. Ben altijd een tevreden klant!

Service
Mevr Kruisman (Veendam)
28/09/2015
9

erg tevreden.

Verkoop
Anoniem
16/09/2015
9

Ben een nieuwe klant en nu enkele weken in bezit van de nieuwe auto.
Ter oriëntatie voor aankoop van een nieuwe auto, eerst bij o.a. een Toyota dealer in Assen geweest. Zeer slechte ervaring daar met een verkoper die niet luisterde, een aantoonbaar te lage inruilprijs bleef goedpraten en zijn standaard verhaaltje bleef herhalen. Verkoper in Veendam luisterde wel, bood na onderhandeling een goede inruilprijs en handelde het aankoop proces prettig en klantvriendelijk af.

Service
H. Rolink (Scheemda)
16/09/2015
10

Een professioneel bedrijf, uitstekende service, nooit gezeur.

Service
t bultje (scheemda)
16/09/2015
8

goede uitleg geen poespas

Service
Anoniem
11/09/2015
9

ben zeer tevreden, heb nooit problemen gehad

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Eerste keer bij deze dealer,alles ging prima.
Klantvriendelijk.

Service
P.Prins. (Beerta.)
11/09/2015
9

Klantvriendelijk.

Service
w.h. weerd (Zuidbroek)
11/09/2015
9

Ben goed, correct en vakkundig behandelt

Service
Anoniem
27/08/2015
9

wij hebben geen klachten en er is altijd een kop koffie voor ons.

Service
Dhr.H. Lutjeboer (Veendam)
24/08/2015
8

Ik vind dat cijfer 8 het hoogst maximale is in vraag stellingen, er is altijd wel iets waar je je misschien aan stoort, maar bij Louwman voel ik mij zeer te vreden, en totaal geen klagen

Service
Mevr. D. Elgersma (Wildervank)
19/08/2015
9

duidelijk. klantvriendelijk. denkt met je mee zodat er op jou situatie een passend advies wordt gegeven.

Service
Saskia Buunk (Siddeburen)
17/08/2015
9

Vriendelijk ontvangst, vriendelijk personeel, goede service.

Service
Teus Bouman (Midwolda)
17/08/2015
9

Vertrouwd en vriendelijk.

Service
Johan Wester (Hoogezand)
05/08/2015
8

Goede service en houden zich aan de gemaakte afspraken

Service
Anoniem
23/07/2015
9

omdat ik daar altijd correct geholpen wordt.

Service
Dhr. W.Kamminga (Zuidbroek)
22/07/2015
8

Correcte behandeling, accuraat en deskundig.

Service
A schiltkamp (oude pekela)
16/07/2015
10

je word corect en vriendelijk behandeld

Service
Anoniem
15/07/2015
9

Behulpzaam, vriendelijk, en meedenkend personeel

Service
Anoniem
13/07/2015
10

Goede service, vriendelijk personeel die ook wat extra's willen doen. Leuk is dat onderhoud gepland kan worden via de website. Onderhoud volgens een checklist. Geen verrassingen in de rekening.

Service
ad van Maastrigt (Veendam)
08/07/2015
10

Vertrouwen- vertrouwen en kwaliteit.

Service
Anoniem
08/07/2015
8

vriendelijkheid/service/duidelijkheid

Service
R. Baarda (Meeden)
08/07/2015
10

De medewerkers zijn ervaren medewerkers en weten op een correcte manier om te gaan met de klant. Ik kom met veel tevredenheid naar dit filliaal.

Service
Amsing H.J. (Hoogezand)
17/06/2015
9

Gastvrij en behulpzaam

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Fijne dealer, goede service. Kwaliteit ook buiten de auto.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Service

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Correct, persoonlijk, klantvriendelijk, behulpzaam en kundig

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Goede service, communicatie etc.

Service
Derk Scheper (Onstwedde)
17/06/2015
8

Een persoonlijke benadering, gevoel dat je geen nummer bent. Correcte benadering over meerwerk.

Service
H.J. Westra (Drieborg)
17/06/2015
10

Klantvriendelijkheid is uitstekend.
Technische uitvoering en receptie uitstekend.

Service
Jan-Willem van de Waterlaat (Wildervank)
17/06/2015
9

vriendelijk, heldere afspraken, naderhand blijk auto ook technisch in orde

Service
L.A.Boswijk (Veendam.)
17/06/2015
9

Als je een tien geeft heb je niets meer over,maar de dealer is zeer aan te bevelen.
Als je belt / komt voor een afspraak wordt je zeer correct en netjes behandeld.
Er er wordt naar je geluisterd,of er iets met de auto is.
Ik ben zeer tevreden over de dealer.

Verkoop
marinus jansen (kolham)
17/06/2015
8

Vriendelijke en niet opdringerige mensen

Service
S de Vries (Zuidbroek)
17/06/2015
9

prima

Service
Douwe v.d.Veen (Emmen)
03/06/2015
9

ik ben heel tevreden over de garage in totaliteit.

Service
Mevr A Nijveen Keizer (Noordbroek)
28/05/2015
8

Klant vriendelijk goeie service

Service
Anoniem
27/05/2015
9

goede service en je word echt als klant en niet als nummer behandeld

Service
Jacobs berend (Blijham)
26/05/2015
9

Is een keurige daeler

Service
Anoniem
20/05/2015
10

Omdat ik goed ben ingelicht, omdat tijdsafspraken zijn nagekomen en de factuur volgens afspraak. Dus wat wil een klant nog meer wensen?

Service
Anoniem
20/05/2015
6

Als gezegd moet het bedrijf verantwoording nemen voor beschadigingen aan de auto in de tijd dat deze op het bedrijf aanwezig is.

Service
Dhr.J.Vijselaar (Veendam)
20/05/2015
10

Ben super tevreden dat alles op elkaar afgestemd is, en dat je er op kan wachten als ze met de auto bezig zijn onder het genot van een bakkie koffie.

Service
R. Wagenaar (Emmen)
20/05/2015
8

goede service, bereid wat extras te doen, komt afspraken altijd na.

Service
Wim Sprik (Hoogezand)
20/05/2015
9

Ja als aanvulling op de vragen. Het standaard deel van de onderhoudsbeurt is een bekend vaste prijs. Er waren echter enkele onderdelen die vervangen moesten worden en de automaat moest opnieuw afgesteld worden. Achteraf had ik daar enkele vragen over en die duidelijk uitgelegd. Als extra service werd de auto bij ons huis afgehaald en in de loop van de middag terug bezorgd. Duidelijk factuur. Helemaal goed.

Service
Bram en Jopie Vazel (Veendam)
13/05/2015
10

De jongens in de werkplaats doen altijd net iets meer. Open houding. Sfeer. Bevalt me uitstekend.

Service
g kok (oude pekela)
13/05/2015
9

ben goed behand

Service
Geert ten Hof (Veendam)
13/05/2015
9

Je wordt als gerespecteerd mens behandeld. Netjes,Correct ,Beleefd,Behulpzaam. Enn,men is EERLIJK.!!!!!!!!!!!!1

Service
Bram en Jopie Vazel (Veendam)
06/05/2015
10

De jongens in de werkplaats doen altijd net iets meer. Open houding. Sfeer. Bevalt me uitstekend.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

correcte en snelle afhandeling van werkzaamheden

Service
Anoniem
29/04/2015
8

goed is goed

Service
Anoniem
29/04/2015
10

De service is uitstekend, het personeel is erg vriendelijk en vakbekwaam. De showroom is erg netjes en overzichtelijk

Service
Henny Ossel (Wildervank)
29/04/2015
8

Goede service, geen klachten.

Service
Pieter Oosten (Zuidlaren)
09/04/2015
10

Altijd een tevreden klant geweest en altijd correct geholpen. Ook nooit klachten over de werkplaats.

Service
Pomp Bert (Blijham)
09/04/2015
7

Goede service ontspannen behandeling

Service
H.C. de Bruin (Bovensmilde)
08/04/2015
9

Omdat ik al jaren deze werkplaats uitstekend vindt.

Service
Anoniem
01/04/2015
8

Vriendelijke pers

Service
M.Jansen
01/04/2015
10

Ze komen altijd de afspraken na en de ontvangst is altijd vriendelijk.

Service
edwinholman@ziggo.nl (nieuwe Pekela )
25/03/2015
9

Goeie uitleg en de service perfect

Service
W. Sluman (Veendam)
25/03/2015
10

Prima dealer, dito auto, en een zeer goede service.

Verkoop
Anoniem
12/03/2015
9

uitstekende aanvoelende empatische verkoper.

Verkoop
Anoniem
12/03/2015
9

uitstekende aanvoelende empatische verkoper.

Service
Albert Mantjes (Borger)
11/03/2015
9

Klant staat centraal, geen nummer, klant vriendelijk, service gericht. Klant gaat weer tevreden op pad met een zeer betrouwbare toyota.

Verkoop
piet jager (veendam)
11/03/2015
10

vriendelijkheid ,humor ,goede voorlichting.

Service
Anoniem
04/03/2015
9

goede afwikkeling en klantvriendelijk

Service
Anoniem
04/03/2015
10

Omdat hier alles ieder keer goed geregeld is.

Verkoop
Dhr Cars Bensik (Gieterveen)
04/03/2015
9

Ik ben zeer goed behandeld door de beide heren van de verkoop. Het was een ongedwongen gezellige manier van zaken doen.
Met een lekker kopje koffie er bij. Helemaal top. Het had ook een 10 kunnen zijn, maar dat is wel heel hoog.

Service
Dhr. Scholtens (Hoogezand)
04/03/2015
9

Klantvriendelijk , je wordt er deskundig en goed geholpen

Service
Anoniem
25/02/2015
10

Een zeer prettige garage waar je zee persoonlijk en goed wordt behandeld.

Service
Anoniem
25/02/2015
9

kosten van een grote beurt vind ik prijzig maar ik heb wel vertrouwen in de garage. Ook fijn dat de auto bij een grote beurt van binnen en buiten weer lekker schoon in. Stukje extra service.

Verkoop
corne mulder (veendam)
25/02/2015
10

Super tevreden over alles

Service
Anoniem
18/02/2015
9

omdat ik te vreden ben

Service
Anoniem
18/02/2015
8

Afsspraak is afspraak

Service
Anoniem
18/02/2015
10

Goede dienstverlening; hulpvaardig etc.

Service
Anoniem
11/02/2015
7

het is een voldoende en dat is genoeg waardering

Verkoop
Anoniem
11/02/2015
9

Zeer tevreden

Verkoop
S.de Vries (Muntendam)
05/02/2015
10

Kennis van zaken correct en vriendelijk

Verkoop
Anoniem
04/02/2015
9

Op alle fronten een goede garage. Verkoper eerlijk en open. Vakmensen in de werkplaats verstaan hun vak. Altijd het gevoel dat je welkom bent. Of je nu alleen even wilt kijken of proefritje wilt maken geen probleem en koffie staat altijd kaar :-)

Service
Gertrud Zomer (Veendam)
04/02/2015
10

Attent, vriendelijk, duidelijk, behulpzaam. Kortom een 10 waard

Verkoop
Dhr. C. Arendse (Ens)
26/01/2015
9

zeer klantvriendelijk, attent en begrijpelijk

Service
Anoniem
15/01/2015
7

De service en uitgevoerde werkzaamheden zijn goed, tevreden klant

Service
Anoniem
30/12/2014
9

Fijn bedrijf. Kan op je gemak kijken. Je wordt niets opgedrongen. Ook al zeg je dat je na een paar maanden terugkomt dan wordt je niet tussentijds lastig gevallen met vragen.

Service
Dhr. C van der Velde (Wildervank)
29/12/2014
9

Kwaliteit en organisatie zijn uitstekend.

Service
Anoniem
24/12/2014
10

Je kunt er altijd terecht met vragen, goede service.

Service
Anoniem
24/12/2014
7

goede services en contacten personeel

Service
Anoniem
24/12/2014
8

altijd vriendelijk en behulpzaam en naar alle tevredenheid geholpen

Service
J.M. van de Poll (Veendam)
24/12/2014
8

Klantvriendelijk en prima service. Betrouwbaar zoals ik dat verwacht.

Verkoop
C.D. Visser (Winschoten)
16/12/2014
9

Goed, vlot, vriendelijk.

Service
mevr zidema (veendam)
04/12/2014
10

goede ervaring

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Omdat alles naar wens is verlopen.

Service
Anoniem
01/12/2014
8

omdat ik zeer tevreden ben over de dealer omdat

Service
L.A.Boswijk (Veendam.)
01/12/2014
10

Omdat ze altijd de juiste behandeling weten te geven naar de klant,dit t.a.v afspraken, onderhouds beurten enz enz.

Verkoop
Anoniem
19/11/2014
10

Vakkundige garage

Service
Anoniem
27/10/2014
8

Aardige mensen, vakkundig.

Verkoop
Anoniem
22/10/2014
9

Deze dealer is betrouwbaar, hoge service, klantvriendelijk. Geen 10 omdat er altijd nog iets te verbeteren moet zijn.

Service
Anoniem
22/10/2014
9

Beleefd, korrekt , en netjes.

Service
Anoniem
22/10/2014
8

snelle en vriendelijke service

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
10

Dit is mijn 7e Toyota die ik bij deze dealer gekocht heb. Dat zegt volgens mij wel genoeg.

Service
C. Lambert (Rolde)
21/10/2014
9

Goede voorlichting, prima service en zeer klantvriendelijk.

Service
Jos Vermue (Siddeburen.)
21/10/2014
10

goede mensen die de gemaakte afspraken 100 % nakomen.

Service
Anoniem
15/10/2014
8

jarenlange goede ervaring

Service
Anoniem
14/10/2014
9

ik ben al jaren klant van Toyota louwman en ben er altijd goed behandeld en nooit klachten gehad

Service
g sanneman (zuidbroek)
14/10/2014
5

klant vriendelijkheid laat te wensen over

Service
Anoniem
08/10/2014
10

Gewoon een goede garage

Service
Anoniem
08/10/2014
10

Vanwege de goede service en geleverde kwaliteit.

Verkoop
Henriëtte Akkerman (Siddeburen)
08/10/2014
8

Er werd alle tijd genomen zodat ik rustig mijn beslissing kon nemen, het werd mij niet opgedrongen

Service
Anoniem
06/10/2014
8

vriendelijk en behulpzaam, geen problemen gehad met deze dealer

Service
Anoniem
02/10/2014
8

Vriendelijke mensen. Goede service.

Service
Mevr Feringa (Nieuwe Pekela)
01/10/2014
10

Omdat ik geen aanmerkingen op hun werk en verdere werkzaamheden heb , we hebben al een paar jaar onze auto bij hun weg en nog nooit geen problemen met hun of onze auto gehad. en hopen het ook niet te krijgen.

Service
dhr. h.j.g.jonkman (hoogezand)
30/09/2014
8

goede service en erg klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
25/09/2014
9


klantvriendelijk
goede service

Service
Mevr. Kruisman (Veendam)
25/09/2014
9

Geen klachten. Erg tevreden.

Service
Anoniem
24/09/2014
8

Verdient een 8

Service
Anoniem
24/09/2014
8

ben tevreden

Service
T. Bouman (Midwolda)
09/09/2014
8

Goed gevoel, zodat we waarschijnlijk onze volgende auto daar weer kopen, afhankelijk van de prijsonderhandeling

Service
Roelf Kempinga (Veendam)
08/09/2014
9

Prima service, goede reparaties tegen een redelijke prijs.

Service
H.Klein (Stadskanaal)
04/09/2014
6

Geen behoefte aan

Service
Anoniem
03/09/2014
10

stellen de klant tevreden.

Service
Jan Boerma (Scheemda)
02/09/2014
9

Klantvriendelijk, correcte uitleg.

Service
Anoniem
27/08/2014
7

Een prima garage. Vriendelijke en deskundige mensen. Voor mensen zoals ik die niet in de buurt van de garage wonen, zou het fijn zijn als de leenauto gratis zou zijn.

Service
Anoniem
27/08/2014
9

wij worden er goed behandeld ,geen klachten.

Service
Anoniem
26/08/2014
10

ik ben goed ontvangen

Service
Anoniem
20/08/2014
9

Goede service en snelle dienstverlening
Ze geven je goede adviezen

Service
F.Nuijen (Hoogezand)
20/08/2014
9

goede service en behandeling

Verkoop
Anoniem
19/08/2014
8

Was erg tevreden !!

Service
Anoniem
19/08/2014
9

Erg vriendelijk receptie, zelfs na het vergeten van de afspraak mijner zijds!

Service
Anoniem
19/08/2014
7

de showroom moet voller met toyota modellen dat verkoopt toch beter het personeel en vakmanschap is wel aanwezig. het ligt niet aan het personeel

Verkoop
HJ van Dijk (Oude pekela)
19/08/2014
9

komt betrouwbaar over en is in alles duidelijk
komt de gemaakte afspraken na

Service
M. Veenstra (Hoogezand)
19/08/2014
10

snelle service, vaak kun je wachten op de reparatie/controle, vriendelijk personeel, net een stapje extra willen zetten

Service
w.moed (bellingwolde)
19/08/2014
7

nieuwe banden had niet gehoeft

Service
Anoniem
14/08/2014
8

De vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel

Service
Anoniem
14/08/2014
8

Duidelijke voorlichting en goede service

Service
Anoniem
13/08/2014
10

heel klantgericht

Service
Anoniem
13/08/2014
8

goede service

Service
Anoniem
13/08/2014
7

7 is het eerlijkste cijfer voor goed

Service
Anoniem
12/08/2014
9

prima dealer

Service
J S de Boer (Zuidbroek)
12/08/2014
9

Alles keurig volgens afspraak, netjes ontvangen, vakbekwaam personeel

Service
dhr. F.Slijm (Muntendam)
05/08/2014
9

4 jaar geleden de auto nieuw gekocht bij Louwman Groningen. Vragen die we nadien hadden en de eerste beurt zeer ontevreden afgehandeld. team Louwman Veendam was een verademing in service, vooral persoonlijke dienstverlening en betrouwbaarheid.

Verkoop
Anoniem
04/08/2014
8

service en klantgerichtheid

Service
Dhr. C.Sloff (Assen)
04/08/2014
9

Sinds een aantal jaren klant en slechts eenmaal een klein foutje van een der monteurs. Dit is op correcte wijze hersteld.

Service
r w sanders (kielwindeweer)
25/07/2014
9

het is een nette garage bedrijf en goeie monteurs

Service
Anoniem
23/07/2014
8

Het had een hoger cijfer kunnen zijn ware het niet dat een kapot lampje in de kofferbak niet is vervangen. Dit komt overigens ook niet voor op de checklist, dus mag er nog best een vinkje bij.

Service
Anoniem
17/07/2014
8

Goede ervaring

Service
Anoniem
16/07/2014
7

IVM kosten leenauto die volgens mij gratis kan zijn en zeker niet in 1 jaar met 50% verhoogt moet worden wat betreft de kosten.

Service
Anoniem
16/07/2014
8

ons kent ons

Service
Anoniem
16/07/2014
10

Prima service en zeer klantvriendelijk

Service
Harry Norder (Nieuwe Pekela)
16/07/2014
9

dealer geeft een betrouwbare indruk, netjes gehoplen

Verkoop
Mevr. H.A. ten Bruggencate (Sellingen)
10/07/2014
10

Omdat ze erg klantvriendelijk zijn en eerlijk

Service
A Schiltkamp (Oude Pekela)
09/07/2014
10

Ben zeer hartelijk ontvangen en de wachttijd werd zeergoed opgevangen met koffie enandere drankjes ook kon ik vervangend vervoer krijgen PERFECT

Verkoop
Anoniem
09/07/2014
8

klantvriendelijikheid is heel goed; er ging alleen iets mis met het duidelijk maken van de wijze van betalen en daardoor ontstond er toen een probleem.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Goede service en komen gemaakte afspraken na.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Prettig en correct geholpen

Service
Anoniem
08/07/2014
8

goeie vriendelijke service, snelle bediening

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
9

altijd goed geholpen.

Service
Dhr. U. Hofsté (Veendam)
08/07/2014
9

Accuraat, snel, goed adviseren, prettig personeel.

Service
G.Bolhuis (Kropswolde)
08/07/2014
9

Duidelijke en snelle service.

Verkoop
Mevr Frey-Jansen (Blijham)
08/07/2014
10

omdat het daar zeer goed en betrouwbaar is.

Service
S.Sabljic (Emmen)
08/07/2014
10

Na de ervaring met Tolman Drachten die mijn auto nog beschadigd heeft en hun werkzaamheden echt onder de maat waren, ben ik terug gegaan naar Veendam waar ik altijd tevreden ben geweest. Het is redelijk ver van Emmen maar reizen vind ik niet erg als ik 100% zeker ben dat uitgevoerde werkzaamheden van goede kwaliteit zijn. Bedankt Veenadam.

Service
Anoniem
30/06/2014
9

Je wordt op een keurige manier benaderd, ook wanneer er extra werkzaamheden moeten worden verricht met de daarbij extra kosten. De keuze om die extra werkzaamheden direct dan dan wel in fases te laten verrichten wordt aan je zelf over gelaten.

Service
Amsing H.J. (Hoogezand)
26/06/2014
9

Goed bedrijf met goede vakmensen, die het verstaan de klanten op de juiste manier te benaderen

Service
Anoniem
26/06/2014
9

geen klachten.

Service
Anoniem
26/06/2014
10

Aan al je wensen wordt voldaan

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Prettige omgang. Goed afspraken mee te maken. Redelijke prijs / kwaliteit verhouding.

Service
J E Onnes (Wildervank)
26/06/2014